Mijn favorieten

Over Lelieveld makelaardij

Perron 1

als bakermat

Raymond: "Het was nog vroeg toen ik in de ochtend in de trein naar Eindhoven stapte, maar de coupé zat al goed vol. Gelukkig was er nog een zitplaats. Eenmaal geïnstalleerd, pakte ik mijn boek over bouwkunde. De makelaarsopleiding die ik volgde, was me op het lijf geschreven. Als tiener stond ik al met mijn neus tegen de ruit van het makelaarskantoor in mijn dorp gedrukt. Gefascineerd door de foto's van alle huizen. Dit wilde ik later ook!"

Robin: "Ik woonde nog bij mijn ouders. Het dichtstbijzijnde station was Oisterwijk. Op perron 1 stapte ik in de trein. Het was druk, maar er stapte ook een aantal mensen uit. Ik ging zitten en zag dat de student naast mij het boek aan het lezen was dat ook in mijn tas zat. Het was de eerste keer dat ik Raymond sprak en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Van studiegenoten en vrienden tot zakenpartners."

Raymond: "Ik riep altijd al dat ik een makelaarskantoor zou beginnen. Robin werd aangestoken door mijn enthousiasme. Nadat we samen Rechten hadden gestudeerd in Nijmegen, voelde het dan ook heel logisch om Lelieveld over te nemen toen die kans zich voordeed."

Robin: "En nu zitten we met één van onze vestigingen op dat bewuste perron 1 van station Oisterwijk en hebben we een prachtig aanbod van woningen en vastgoedprojecten door heel Midden-Brabant. Mooier kan niet, toch?"

Ilse: "Al ruim 35 jaar is Lelieveld makelaardij een gerenommeerde schakel in de Brabantse vastgoedmarkt. Ikzelf werk bij de vestiging in Oirschot. Wij, en de rest van ons team, ontmoeten u graag in één van onze kantoren in Vught, Oisterwijk of Oirschot." 

Robin Scholten, Ilse Coehorst en Raymond van der Heijden
directie Lelieveld makelaardij


Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring