Mijn favorieten

Verkoop woning

U wilt uw woning verkopen, maar wat is de reële waarde van uw huidige bezit, rekening houdend met rationele en emotionele factoren?
 

Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek met een van onze makelaars bij u thuis maken we een opname van het te verkopen object. U zult ervaren dat uw wensen en onze expertise zullen leiden tot een op uw woning gepolijste verkoopstrategie. Wij zijn er voor u. En de beloning?
 

Deze staat vanaf het begin duidelijk vast. U kunt bouwen op onze vakkundige verkoopbegeleiding. Desalniettemin: een spannende tijd! Onze toegevoegde waarde schuilt in het uitgebreide woningzoekendenbestand van onze drie vestigingen, een groot aantal aspirant kopers van uw woning die hun woonwensen aan ons hebben kenbaar gemaakt. Met deze kennis proberen we ons aanbod van woningen in eerste instantie te matchen met deze groep woningzoekenden. Daarnaast zijn er een aantal promotionele zaken in te richten waarbij een keuze wordt gemaakt uit de meest bezochte Nederlandse woningenwebsite www.funda.nl, gedrukte media, social media en mailings. Doordat wij onze woningzoekende regelmatig na bellen hebben wij naast de promotionele middelen ook een actief zoekersbestand. Daarnaast zijn we partner van Résidence en Buitenstate met welke we regelmatig thematisch campagnes uitzetten.
 

In voorkomend geval kunnen wij ook deeldiensten aanbieden, informeer naar de mogelijkheden en tarieven! 
 

Uiteraard bent u van harte welkom in een van onze drie vestigingen.

 

Kantoortijden: 
Maandag tot en met vrijdag van 9:00 – 18:00 uur (’s-avonds op afspraak) 
Zaterdag op afspraak

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring