Mijn favorieten

Aankoop woning

U bent op zoek naar een (andere) woning. Via de websites houdt u het aanbod in het zoekgebied nauwlettend in de gaten. Het valt echter niet mee iets geschikts te vinden. 
 

Of heeft u een woning gezien, die uw interesse heeft gewekt? Hoe nu verder? Zelf erop af of een van onze makelaars inschakelen voor een eerlijke waardebepaling, bouwkundig advies, interieuradvies, onderhandelingen, opstellen van de koopakte en wat verder nog ter tafel zou kunnen komen? 
 

Wij hebben voor elk probleem een oplossing! Zoekt u? Vanwege het ruime aanbod van woningen zult u na een bezoek aan een van onze vestigingen niet gauw zonder een aansprekende brochure vertrekken. U kunt gebruik maken van de gratis en vrijblijvende inschrijving in ons woningzoekendenbestand, zodat u in een vroeg stadium op de hoogte wordt gebracht van ons actuele woningaanbod.
 

Mocht u desondanks in onze portefeuille geen passend pand aantreffen, dan bieden wij u de mogelijkheid om tegen een vergoeding op de hoogte gebracht te worden van het aanbod buiten onze vestigingen om. Heeft u mogelijk een pand gevonden, dan kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor een complete begeleiding, van bezichtiging tot aankoop. 
 

Van het selecteren van de objecten die op de markt worden aangeboden, tot aankoop, inspectie van de woning, onderhandelingen en opmaak of beoordeling van de koopcontracten: alles kan voor u worden geregeld. Denk in het kader van kopersbegeleiding bovendien aan interieuradviezen door bekende stylistes, offertes van bekende bouwbedrijven of goed georganiseerde verhuisbedrijven.
 

 

Wij zijn u graag van dienst. Informeer naar de mogelijkheden, voorwaarden en tarieven.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring