Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw
Heisteeg 22 B in Oisterwijk 5062 SG

Heisteeg 22 B

5062 SG Oisterwijk
Prijs op aanvraag

Omschrijving

Voor mensen die hun eigen droomvilla of -bungalow willen vormgeven zijn er diverse mogelijkheden op dit bouwperceel  op een absolute toplocatie te Oisterwijk. Op deze kavel van circa 2.500 m² gelegen aan de lommerrijke Heisteeg 22B bent u vrij om uw villa naar eigen idee te ontwerpen en te realiseren binnen de bestemmingsplanvoorschriften van de gemeente: de nokhoogte bedraagt 10 m¹, de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Voor mensen die hun eigen droomvilla of -bungalow willen vormgeven zijn er diverse mogelijkheden op dit bouwperceel  op een absolute toplocatie te Oisterwijk. Op deze kavel van circa 2.500 m² gelegen aan de lommerrijke Heisteeg 22B bent u vrij om uw villa naar eigen idee te ontwerpen en te realiseren binnen de bestemmingsplanvoorschriften van de gemeente: de nokhoogte bedraagt 10 m¹, de goothoogte 6 m¹ en de maximale vloeroppervlakte bedraagt 400 m². De frontbreedte bedraagt circa 30 m¹ en de diepte van het perceel is circa 80 m¹.

Wonen in de gemeente Oisterwijk:

In het landelijke gebied tussen Tilburg, 's-Hertogenbosch en Eindhoven ligt het stadje Oisterwijk, een van de mooiste en natuurrijkste gemeente van Brabant. Oisterwijk is door de indrukwekkende vennen en bossen een gewilde locatie om te wonen/werken, mede door de goede bereikbaarheid van de gemeente. Door de gezellige en bourgondische sfeer die de Bourgondische kern uitstraalt heeft Oisterwijk een aantrekkelijk woon- en werkklimaat.

Oisterwijk is samen met Oirschot onderdeel van landschapspark Markant Brabant met een uitgebreid fietspadennet en recreatieve voorzieningen in de directe omgeving. In het centrum van Oisterwijk vindt u een ruim winkelaanbod voor uw dagelijkse boodschappen en diverse speciaalzaken en restaurants.

De ontsluitingswegen richting Eindhoven en Tilburg (A58) en ’s-Hertogenbosch (N65) zijn makkelijk bereikbaar, evenals de prachtige Oisterwijkse bossen en vennen.

Het is echt aan te raden om eens langs deze locatie te rijden en te ervaren hoe u in de directe nabijheid van de natuur en rust in een omgeving gekenmerkt door de Oisterwijkse bossen en vennen uw ideale villa kunt bouwen. Er is een interessant bouwplan voor een vrijstaande klasse-bungalow van toparchitect Bob Manders beschikbaar voor deze lokatie. Het betreden van het perceel kan na het maken van een afspraak met de makelaar.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan rustige weg, vrij uitzicht en in bosrijke omgeving Indeling Perceeloppervlakte 2195 m² Kadasteroppervlakte 2195 m² Kadastrale gegevens Gemeente Oisterwijk Sectie E Perceelnummer 5721 Oppervlakte 2195 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring