Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Udenhoutseweg 30 * in Oisterwijk 5061 CZ

Udenhoutseweg 30 *

5061 CZ Oisterwijk
Vraagprijs € 345.000,- k.k.

Omschrijving

Bouwkavel ten behoeve van een vrijstaande woning. In de nabijheid bevinden zich scholen en diverse winkels. Vanaf het kavel is het slechts enkele minuten rijden voordat u zich midden in de kern van Oisterwijk bevindt en het hippe KVL-terrein is op loopafstand gelegen. De Udenhoutseweg is eveneens zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de uitvalswegen richting 's-Hertogenbosch/ Utrecht,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Bouwkavel ten behoeve van een vrijstaande woning. In de nabijheid bevinden zich scholen en diverse winkels. Vanaf het kavel is het slechts enkele minuten rijden voordat u zich midden in de kern van Oisterwijk bevindt en het hippe KVL-terrein is op loopafstand gelegen. De Udenhoutseweg is eveneens zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de uitvalswegen richting 's-Hertogenbosch/ Utrecht, Tilburg/Breda en Eindhoven/Maastricht. Vrij parkeren voor de deur op op eigen oprit. Aankoop van een diepere tuin is bespreekbaar, informeer naar de condities.

Deze visuals zijn vrijblijvend beschikbaar gesteld door De Achterom en dienen sec als een impressie. De Achterom is een product van format A te Tilburg.
format A: gelooft in het bewust en zorgvuldig vormgeven aan onze omgeving. Het scheppen van ruimte voor mensen, waar het voor iedereen prettig leven en wonen, leren en werken is; daar gaat het ons om. Samenbrengen van techniek en vorm, met respect en aandacht voor mens en milieu, voor ons en generaties na ons. Betrokken, nieuwsierig en inventief. Zoek eens contact met een van deze architecten.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 345.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 610 m² Kadasteroppervlakte 610 m² Kadastrale gegevens Gemeente Oisterwijk Sectie A Perceelnummer 4053 Oppervlakte 610 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.