Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Goropiuslaan in Hilvarenbeek 5081 EK

Goropiuslaan

5081 EK Hilvarenbeek
Vraagprijs € 449.000,- v.o.n.

Omschrijving

Wilt u uw droomhuis zelf bouwen in Hilvarenbeek en bent u op zoek naar bouwgrond? Aan de rand van Hilvarenbeek bieden wij een bouwkavel van 1.480 m² aan. Beleef de rust, de ruimte en geniet van de landelijke sfeer. Vrij wonen aan de rand van Hilvarenbeek. Dat kan in plangebied Laag Spul, aangrenzende aan villawijk Molenakkers. Dit kavel biedt u de ruimte voor de bouw van een woning, naar eigen...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Wilt u uw droomhuis zelf bouwen in Hilvarenbeek en bent u op zoek naar bouwgrond? Aan de rand van Hilvarenbeek bieden wij een bouwkavel van 1.480 m² aan. Beleef de rust, de ruimte en geniet van de landelijke sfeer. Vrij wonen aan de rand van Hilvarenbeek. Dat kan in plangebied Laag Spul, aangrenzende aan villawijk Molenakkers. Dit kavel biedt u de ruimte voor de bouw van een woning, naar eigen wens en smaak te realiseren. De keuze van aannemer en architect is volledig vrij.

ALGEMENE INFORMATIE
- Binnen kader van bestemmings- en beeldkwaliteitsplan kunt u hier een huis van formaat realiseren.
- Ruimte voor Ruimte biedt u talloze mogelijkheden op het gebied van zelf bouwen.
- De woning (en het eventuele bijgebouw max. 50 m²) dienen binnen het aangegeven bouwvlak te worden gebouwd.
- Maximale goothoogte 3,5 meter.
- Maximale bouwhoogte 7 meter.
- Het bestemmings- en beeldkwaliteitsplan kan via ons kantoor worden opgevraagd.
- De bedenktijd van drie dagen geldt niet bij de verkoop van grond. De koopovereenkomst van grond hoeft ook niet schriftelijk te worden vastgelegd. Als u samen met de koper tot een overeenstemming bent gekomen, kunt u zich niet meer bedenken.

Woonwijk
Een ruim opgezette, groene wijk met bomen en grasbermen. Een plantsoen en een parkje versterken dit heerlijk landelijke gevoel. De woningen op de kavels hebben grote tuinen en staan op royale afstand van elkaar. Van de provinciale weg die vlakbij ligt, zult u geen enkele last hebben. Een geluidsscherm zorgt ervoor dat u 's zomers in alle rust heerlijk kunt genieten in uw royale tuin. In het nieuwe woongebied geldt een snelheidsregime van 30 km/h. Hiermee wordt aangesloten op de aangrenzende wijk Molenakkers. Op deze locatie wordt veel aandacht geschonken aan openbaar groen. Ook de gewenste landelijke sfeer ondersteunt het gebruik van groen. Groen komt in de openbare ruimte voor als bomen, struiken, hagen en gras.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u contact opnemen met ons kantoor en wij helpen u graag verder.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 449.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 1480 m² Kadasteroppervlakte 1480 m² Kadastrale gegevens Gemeente Hilvarenbeek Sectie P Perceelnummer 2639 Oppervlakte 1480 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.