Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Oude Baan 1 C in Haaren 5076 PJ

Oude Baan 1 c

5076 PJ Haaren
Vraagprijs € 317.500,- k.k.

Omschrijving

Royaal bouwperceel (900 m²) aan de Oude Baan in Haaren, een gemoedelijk dorp nabij Oisterwijk. U kunt hierop uw eigen vrijstaande villa met bijgebouw laten bouwen! De kavel heeft een frontbreedte van ca. 20 meter en ligt op korte afstand van het buitengebied.

U bent als koper vrij om uw eigen droomhuis vorm te geven! U kunt uw huis naar geheel eigen idee, ontwerpen en realiseren, dit...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Royaal bouwperceel (900 m²) aan de Oude Baan in Haaren, een gemoedelijk dorp nabij Oisterwijk. U kunt hierop uw eigen vrijstaande villa met bijgebouw laten bouwen! De kavel heeft een frontbreedte van ca. 20 meter en ligt op korte afstand van het buitengebied.

U bent als koper vrij om uw eigen droomhuis vorm te geven! U kunt uw huis naar geheel eigen idee, ontwerpen en realiseren, dit uiteraard binnen de bestemmingsplanvoorschriften van de gemeente (‘Komplan Haaren’).

Haaren kenmerkt zich door een hoge kwaliteit van wonen. Het perceel is fraai gelegen in de rustige, landelijke omgeving van ’De Tuin van Brabant’, met uitstekende verbindingswegen naar Oisterwijk, Tilburg en ’s-Hertogenbosch. Ook natuurgebieden als de Kampina en Loonse en Drunense Duinen liggen om de hoek!

Wat kunt u op het kavel bouwen?

De bebouwingsmogelijkheden zijn vastgelegd in planologische voorschriften. Deze zijn onder andere vastgelegd in het bestemmingsplan ‘Komplan Haaren’ en in te zien bij de gemeente Haaren of bij de verkopend makelaar.

Hieronder vindt u de belangrijkste:
• Eén vrijstaande woning per kavel;
• Voor de kavel is een bouwvlak vastgesteld (groene vierkant in de situatietekening) waarbinnen de hoofdmassa moet worden gebouwd;
• De zijgevels van de hoofdmassa op minimaal 3 meter uit de zijdelingse perceelgrenzen;
• Eisen aan de woning: goothoogte maximaal 6 meter, nokhoogte maximaal 11 meter;
• Aan- en bijgebouwen mogen binnen maar ook buiten het bouwvlak worden gebouwd (maximaal 100 m² buiten het bouwvlak);
• Eisen aan- en bijgebouwen: gebouwd op het zij- en achtererf en minimaal 3 m achter (het verlengde van) de voorgevel van het hoofdgebouw; goothoogte maximaal 3 meter, nokhoogte maximaal 5,50 meter.

Opleverstaat
• De kavel wordt in de huidige staat aan de koper geleverd. Door de verkoper worden geen werkzaamheden verricht ten aanzien van het bouwrijp maken van de kavel.
• Door middel van bodemonderzoek is inzicht gekregen in de milieu hygiënische kwaliteit van de bodem ter plaatse van het plangebied. Resultaat van dit onderzoek is dat er vanuit milieu hygiënisch oogpunt geen beperking is voor toekomstig gebruik van de locatie als ‘wonen met tuin’.

De voordelen van nieuwbouw op een rijtje!
- Onderhoudsvriendelijk:
U heeft de eerste 10 jaren nauwelijks onderhoud en vele garanties op uw materialen en uw woning.

- Duurzaam en verantwoord:
U kunt gebruik maken van de meest duurzamere materialen en zo bijdragen aan een beter milieu en alle energiebesparende technieken toepassen die u een mooie besparing opleveren.

- Energiezuinig:
Het dak, gevels en vloeren van een nieuwbouwwoning zijn veel beter geïsoleerd dan in een bestaande woning. De nieuwbouwwoningen die na 2011 zijn ontwikkeld voldoen minimaal aan het energiezuinige label A++. Hierdoor profiteert u dan ook van beduidend lagere energielasten, zeker in vergelijking met een bestaande woning (-25%).

- Aangename temperatuur, vernieuwende technieken:
Steeds vaker worden nieuwbouwwoningen uitgerust met energiezuinige vloerverwarming, waardoor u een aangenamere temperatuur heeft en bovendien meer inrichtingsvrijheid en ruimte in uw woning. U kunt in deze tijd ook gebruik maken van de nieuwere technieken zoals warmtekoppelingen en koude-/warmte opslag.

- Gezond en veilig:
U kunt uw woning direct voorzien van energiezuinige ventilatiesystemen voor een gezondere leefomgeving, professioneel rookalarm en inbraak werend hang- en sluitwerk is iets wat standaard wordt meegenomen in deze tijd.

- Uw eigen droomwoning:
Last but not least kunt u op deze manier echt uw eigen droomwoning creëren, met de architectonische uitstraling die bij u past, een woning helemaal ingedeeld naar eigen ontwerp, materialen en afwerkingsniveau. Nu verantwoord investeren in nieuwbouw geeft perspectief op rendement in de toekomst.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 317.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, open ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 900 m² Kadasteroppervlakte 900 m² Kadastrale gegevens Gemeente Haaren Sectie E Perceelnummer 5726 Oppervlakte 900 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.