Lelieveld makelaardij Vught

Helvoirtseweg 183 C
5263 EC Vught
Tel: 073-6560591
info@lelieveldmakelaardij.nl
Lunet 5 Koopaanneemsom € 247.000,- tot € 250.000,-
 in Vught 5262 XD

Omschrijving

De verkoop van de eerste fase (16 appartementen) is gestart! Alle appartementen zijn inmiddels middels loting toegewezen en onder optie. Uiteraard vernemen wij graag uw voorkeur(en), wij zullen u dan op de reservelijst zetten en informeren als u alsnog in aanmerking komt voor een van de appartementen.

De verkoopbrochure, prijslijst, welkomstbrief en inschrijfformulier zijn beschikbaar via Atenzijlstra makelaars en Lelieveld makelaardij. Graag vernemen wij u interesse, wij zullen u dan de documentatie per mail of per post toezenden.

De koopsom van een appartement bedraagt MAXIMAAL €250.000,- VON.

Het nieuwbouwproject is gelegen op de hoek van de Van de Pollstraat en de Van Heeswijkstraat (voormalige ‘Zaal Schoonveld’). De oude zaal Schoonveld wordt gesloopt en op de vrijgekomen locatie worden in totaal 20 nieuwbouwwoningen gerealiseerd.

Het totale plan bestaat uit een kleinschalig appartementencomplex met 16 fraaie driekamerappartementen van ca. 80 m2. De hoeken van het appartementengebouw sluiten aan op de 4 grondgebonden woningen, zo ontstaat er een aflopende overgang naar de bestaande bebouwing aan de Van de Pollstraat en de Van Heeswijkstraat. De 16 appartementen worden aangeboden in de vrije verkoop. De 4 grondgebonden woningen volgen in een tweede fase en worden later op de markt gebracht.

Een projectnaam bedenken wij meestal met een knipoog naar het verleden, zo ook voor Lunet 5. In de 19de eeuw is er rondom ’s-Hertogenbosch een ring van verdedigingswerken aangelegd uit vrees voor de Belgische en Franse aanvallen uit het zuiden, de lunetten. In Vught zijn er in totaal 8 lunetten aangelegd, waarvan er enkele nog zichtbaar zijn in het huidige landschap. Het vijfde lunet is voor de helft nog zichtbaar rondom de Heilige Hart kerk, de andere helft is drooggelegd en een gedeelte bevond zich exact onder het nieuwbouwplan. Vandaar dat het nieuwbouwproject de naam Lunet 5 heeft gekregen.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 247.000,- - € 250.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 76 m² t/m 82 m² Inhoud 0 m³ Start Verkoop 29-05-2019 Aantal kavels 20 Vrij 0 Woningtypen Appartement