Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Udenhout 5071 NA

Den Bogerd fase III

5071 NA Udenhout

Omschrijving

Fase 3 bestaat uit diverse woningtypen: hoek- en rijwoningen, tweekappers, bungalows en vrijstaande woningen. Kijk voor meer informatie op de website.

Den Bogerd
Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 229.000,- tot € 495.000,- Gebruiksoppervlakte 125 m² t/m 151 m² Inhoud 417 m³ t/m 593 m³ Perceeloppervlakte 154 m² t/m 276 m² Aantal kavels 42 Vrij 10 Aantal Bouwtypes 6 Woningtypen Bouwgrond, Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Fase 3 bestaat uit diverse woningtypen: hoek- en rijwoningen, tweekappers, bungalows en vrijstaande woningen. Kijk voor meer informatie op de website.

Den Bogerd
Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala van woonwensen.

Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een woning naar wens. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder tweekappers, bungalows, rijwoningen, vrijstaande woningen en vrije bouwkavels.

Voor het stedenbouwkundig ontwerp van de nieuwe wijk is het landschap als uitgangspunt genomen, er is veel aandacht voor de natuur. Dit is terug te zien in de brede profielen van de wegen en de parken die in Den Bogerd worden aangelegd. Midden door het plan komt een natuurpark. De basis voor dit park wordt gevormd door het beekje Ter Roomley en het aangrenzende landschap. Er komen wandelpaden en er is ruimte voor een speelweide.

Den Bogerd bestaat uit een aantal deelfasen. Zo ontstaan er diverse buurtjes die allemaal hun eigen identiteit hebben. Op dit moment is de eerste fase van Den Bogerd opgeleverd en de tweede fase in aanbouw.

Architectuur
De woningen liggen aan een groene laan waar in het straatbeeld twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen verspringend ten opzichte van elkaar worden afgewisseld. Deze variatie geeft een vriendelijk karakter aan het straatbeeld. De woningblokken zijn als één samenhangend geheel te lezen, waarbij de individuele woning afleesbaar is. Individualiteit van de woningen wordt gekenmerkt door bijzondere accenten als gemetselde bloembakken, armaturen bij de voordeur en penanten tussen de woningen. De woningen worden opgetrokken uit een rood genuanceerde baksteen met een diep terugliggende voeg, die er voor zorgt dat de steen spreekt. De daken met overstekken worden voorzien van een vlakke keramische pan. Binnen de horizontale gevelopeningen worden de (te openen) panelen in dezelfde warm grijze kleur van de kozijnen afgewerkt. Deze materiaal- en kleurstelling maakt het tezamen met de groene beukhagen een passend geheel in de straat. Thomas Bedaux - Bedaux De Brouwer Architecten.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 229.000,- - € 495.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 125 m² t/m 151 m² Inhoud 417 m³ t/m 593 m³ Perceeloppervlakte 154 m² t/m 276 m² Aantal kavels 42 Vrij 10 Aantal Bouwtypes 6 Woningtypen Bouwgrond, Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.