Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Udenhout 5071 NA

Den Bogerd fase III

5071 NA Udenhout

Omschrijving

Start verkoop fase 3!

Op 1 februari 2018 start de verkoop voor fase 3 van Den Bogerd te Udenhout.
Fase 3 bestaat uit diverse woningtypen: hoek- en rijwoningen, tweekappers, bungalows en vrijstaande woningen. Kijk voor meer informatie alvast op de website.

Op donderdag 1 februari kun je tussen 17.00 – 19.00 uur informatie - waaronder de verkoopbrochure - ophalen bij...
Lees meer

Kenmerken

Koopaanneemsom € 229.000,- tot € 495.000,- Gebruiksoppervlakte 125 m² t/m 151 m² Inhoud 417 m³ t/m 593 m³ Perceeloppervlakte 154 m² t/m 276 m² Aantal kavels 42 Aantal Bouwtypes 6 Vrij 10 Woningtypen Bouwgrond,Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Start verkoop fase 3!

Op 1 februari 2018 start de verkoop voor fase 3 van Den Bogerd te Udenhout.
Fase 3 bestaat uit diverse woningtypen: hoek- en rijwoningen, tweekappers, bungalows en vrijstaande woningen. Kijk voor meer informatie alvast op de website.

Op donderdag 1 februari kun je tussen 17.00 – 19.00 uur informatie - waaronder de verkoopbrochure - ophalen bij één van de makelaarskantoren (adresgegevens onderaan deze nieuwsbrief). Ook met eventuele vragen kun je terecht bij de makelaars.

Inschrijven is mogelijk tot 7 februari 12:00u via de website of één van de betrokken makelaars, op 8 februari vindt de toewijzing plaats. Toewijzing van de woningen vindt plaats op basis van de door u opgegeven bouwnummer(s).

Indien meerdere kandidaten een voorkeur voor dezelfde bouwnummers hebben opgegeven zal toewijzing plaatsvinden op basis van loting c.q. gunning. Wij gaan ervan uit dat je voor de niet ingevulde bouwnummers geen belangstelling hebt.

Kandidaten worden vanaf donderdag 8 februari 2018 door de makelaars benaderd. Mocht je lastig te bereiken zijn, geef dan ook een telefoonnummer op van iemand die je kan vertegenwoordigen (bijvoorbeeld ouders). Indien een bouwnummer voor je is gereserveerd, wordt je hiervan telefonisch op de hoogte gesteld en uitgenodigd voor een informatief gesprek met één van de makelaars.

We hopen je te zien op 1 februari.

Den Bogerd
Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala van woonwensen.

Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een woning naar wens. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder tweekappers, bungalows, rijwoningen, vrijstaande woningen en vrije bouwkavels.

Voor het stedenbouwkundig ontwerp van de nieuwe wijk is het landschap als uitgangspunt genomen, er is veel aandacht voor de natuur. Dit is terug te zien in de brede profielen van de wegen en de parken die in Den Bogerd worden aangelegd. Midden door het plan komt een natuurpark. De basis voor dit park wordt gevormd door het beekje Ter Roomley en het aangrenzende landschap. Er komen wandelpaden en er is ruimte voor een speelweide.

Den Bogerd bestaat uit een aantal deelfasen. Zo ontstaan er diverse buurtjes die allemaal hun eigen identiteit hebben. Op dit moment is de eerste fase van Den Bogerd opgeleverd en de tweede fase in aanbouw.

Architectuur
De woningen liggen aan een groene laan waar in het straatbeeld twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen verspringend ten opzichte van elkaar worden afgewisseld. Deze variatie geeft een vriendelijk karakter aan het straatbeeld. De woningblokken zijn als één samenhangend geheel te lezen, waarbij de individuele woning afleesbaar is. Individualiteit van de woningen wordt gekenmerkt door bijzondere accenten als gemetselde bloembakken, armaturen bij de voordeur en penanten tussen de woningen. De woningen worden opgetrokken uit een rood genuanceerde baksteen met een diep terugliggende voeg, die er voor zorgt dat de steen spreekt. De daken met overstekken worden voorzien van een vlakke keramische pan. Binnen de horizontale gevelopeningen worden de (te openen) panelen in dezelfde warm grijze kleur van de kozijnen afgewerkt. Deze materiaal- en kleurstelling maakt het tezamen met de groene beukhagen een passend geheel in de straat. Thomas Bedaux - Bedaux De Brouwer Architecten.
Overdracht Koopaanneemsom € 229.000,- - € 495.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 125 m² t/m 151 m² Inhoud 417 m³ t/m 593 m³ Perceeloppervlakte 154 m² t/m 276 m² Aantal kavels 42 Aantal Bouwtypes 6 Vrij 10 Woningtypen Bouwgrond,Woonhuis

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.