Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Sint-Michielsgestel 5271 SB

Parkhagen

5271 SB Sint-Michielsgestel

Omschrijving

De inschrijving is donderdag 6 juni gesloten, de loting volgt bij de notaris. Alle woningen zijn gereserveerd.


Alle verkoopstukken van de woningen kun je terugvinden op de website:
https://www.parkhagen.nl/woningen#downloads-tab
en downloaden onder het kopje documenten. Denk hierbij aan verkooptekeningen, technische omschrijving en sanitair informatie.
...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 215.000,- tot € 295.000,- Gebruiksoppervlakte 108 m² t/m 115 m² Inhoud 400 m³ t/m 456 m³ Perceeloppervlakte 136 m² t/m 176 m² Start Verkoop 23-05-2019 Aantal kavels 11 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

De inschrijving is donderdag 6 juni gesloten, de loting volgt bij de notaris. Alle woningen zijn gereserveerd.


Alle verkoopstukken van de woningen kun je terugvinden op de website:
https://www.parkhagen.nl/woningen#downloads-tab
en downloaden onder het kopje documenten. Denk hierbij aan verkooptekeningen, technische omschrijving en sanitair informatie.

Via je Mijn Eigen Huis account kun je je woningvoorkeuren doorgeven. Uiterlijk donderdag 20 juni kun je dan in je Mijn Eigen Huis account zien of je een woning toegewezen hebt gekregen.

Meer informatie over de toewijzingsprocedure en het lotingsbeleid tref je op de website.

PARKHAGEN
ParkHagen is een kleinschalige, groene woonbuurt aan de dorpsrand van Sint-Michielsgestel. Midden in het plan ligt een groot glooiend park waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Er komen nog 11 hoek- en tussenwoningen. Dit zijn de allerlaatste nieuwbouwwoningen in deze mooie wijk.

Het Brabantse Sint-Michielgestel ligt op steenworp afstand van de Bourgondische stad Den Bosch. Het dorp ligt in een groene bosrijke omgeving waar de rivier De Dommel dwars doorheen loopt. Genoeg ruimte dus om te wandelen en fietsen. Ook zijn er verschillende maatschappelijke instellingen, zoals het Instituut voor Doven, De Ruwenberg en het Klein Seminarie Beekvliet.

ParkHagen ligt aan de zuidoost kant van Sint-Michielsgestel bij de Schijndelseweg, de Seminarielaan en de Beekvlietstraat. Op fietsafstand van het centrum, maar ook dichtbij het groene landelijk gebied even buiten St Michielsgestel. Landelijk leven begint hier.

ParkHagen ligt aan de doorgaande weg die richting de A2 gaat. Je bent vanaf hier binnen een half uur zowel in Eindhoven als in Utrecht. Ook de A65 naar Tilburg en de A59 naar het oosten zijn vanuit Sint Michielsgestel prima bereikbaar. Op een paar minuten lopen van ParkHagen, aan de Schijndelseweg, is een bushalte. Hier vertrekt op regelmatige tijden een bus van Arriva die je in circa 30 minuten naar het station van Den Bosch brengt. Ook kun je hier op de bus richting Eindhoven stappen. Binnen een uur sta je dan op het station van Eindhoven. Zowel in Den Bosch als Eindhoven kun je daarna snel de trein pakken en verder Nederland in reizen.

Voorzieningen Sint-Michielsgestel
Sint-Michielsgestel heeft een goed voorzieningenniveau. Van onderwijs tot gezondheid. 4 basisscholen, 2 middelbare scholen, een bibliotheek, diverse sportverenigingen, een zwembad, een golfbaan en een goed winkelaanbod zorgen ervoor dat in alle gemakken is voorzien. De komende jaren wordt het dorpscentrum herontwikkeld. Hierdoor wordt het winkelaanbod nog verder uitgebreid.

Op 3 minuten fietsen vanaf ParkHagen ben je bij basisschool De Touwladder. Een paar minuten verder fietsen en je zit bij De Bolster. Hier is ook een kinderdagverblijf en BSO. In St Michielsgestel zijn nog meerdere kinderdagverblijven en BSO's. Smallsteps de Boefjes, Berenhuis en 't Kasteeltje bijvoorbeeld. Deze liggen allemaal op een paar kilometer afstand van ParkHagen.

Na de basisschool kunnen kinderen voor Vmbo en Havo naar het Elde College. Deze school heeft een vestiging in St Michielsgestel en is een kleine 10 minuten fietsen. Daarnaast ligt het Beekvliet Gymnasium letterlijk om de hoek bij ParkHagen.

Sportief bezig
Op sportief gebied kun je je hart ophalen in St-Michielsgestel. Zo kun je een potje voetballen bij onlangs gefuseerde voetbalvereniging SCG '18 bij Sportpark Zegenwerp. Hier vind je ook zwembad De Zegenwerp waar je waterpolo kunt spelen en zwemlessen volgen. Ook is hier een openlucht bad met ligweide voor de mooie zomers. Is hockey meer je ding? Dan kun je terecht bij MHC de Dommel. In Sporthal Theerheide kun je nog meer verschillende sporten beoefenen. Zo trainen hier bijvoorbeeld volleybalvereniging Hands-up, de Gestelse judoclub en zaalvoetbalvereniging ZVG Ook heeft St-Michielsgestel een eigen golfclub De Dommel.

En heb je zin in een theatervoorstelling, een dagje winkelen of een echte Bossche bol? Hiervoor kun je terecht in het bourgondische ’s-Hertogenbosch. Deze gezellige stad is op slechts 8 kilometer met de fiets, bus of auto snel bereikbaar.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 215.000,- - € 295.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 108 m² t/m 115 m² Inhoud 400 m³ t/m 456 m³ Perceeloppervlakte 136 m² t/m 176 m² Start Verkoop 23-05-2019 Aantal kavels 11 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.