Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Oisterwijk 5061 PE

KVL Dorp fase 2

5061 PE Oisterwijk

Omschrijving

KVL Dorp fase 2 " Brabantse gezelligheid "

De nieuwbouwwoningen in KVL Dorp worden een verlengstuk van het Oisterwijkse dorp. In deze wijk worden circa 100 nieuwe woningen gebouwd. De woningen krijgen een meer dorpse uitstraling waarbij sommige woningen luiken krijgen of ronde raampjes. Er komen voornamelijk rij- en hoekwoningen en tweekappers aan kleinere straatjes. De Brabantse...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 425.000,- tot € 699.000,- Gebruiksoppervlakte 127 m² t/m 167 m² Inhoud 504 m³ t/m 620 m³ Perceeloppervlakte 292 m² t/m 574 m² Start bouw 31-08-2019 Start Verkoop 10-12-2018 Oplevering 01-06-2020 Aantal kavels 13 Vrij 13 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

KVL Dorp fase 2 " Brabantse gezelligheid "

De nieuwbouwwoningen in KVL Dorp worden een verlengstuk van het Oisterwijkse dorp. In deze wijk worden circa 100 nieuwe woningen gebouwd. De woningen krijgen een meer dorpse uitstraling waarbij sommige woningen luiken krijgen of ronde raampjes. Er komen voornamelijk rij- en hoekwoningen en tweekappers aan kleinere straatjes. De Brabantse gastvrijheid herken je straks heel duidelijk in KVL Dorp.

De meeste woningtypes in KVL Dorp zijn hoek- en rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen. Het gevels variëren in kleur en vorm. KVL Dorp bestaat straks uit 110 woningen en wordt in meerdere fases aangeboden. De 1e fase bestaat uit 50 woningen. Fase 2 volgt naar verwachting eind 2018. Er komen hier zowel koop- als huurwoningen.

Na een succesvolle eerste fase worden nu nog eens 13 woningen aangeboden in fase 2
Deze 12 twee onder een kap woningen en 1 vrijstaande woningen hebben door afwijkende kleurstellingen, afwijkende raampartijen, wel of geen erker, zadeldak of dwarskap, allen hun eigen identiteit:

2-onder-1 kapwoning met garage (# 165, 166, 167 en 168)
Deze 2-onder-1-kap woning met garage wordt gemetseld in een rode danwel bruine steen en heeft een opvallend vertikale raamindeling in de voorgevel.
De woning is van alle gemakken voorzien. Vloerverwarming op de begane grond en de verdiepingen, zonnepanelen op het dak, een luxe keuken met diverse apparatuur en een mooie badkamer.
3 slaapkamers én een praktische zolderverdieping maken deze woning compleet.
Op de inrit bij de garage kun je 2 auto's kwijt. Ook zit hier een electrapunt voor het opladen van een electrische auto. De garage krijgt openslaande deuren. In de voortuin komt een groen haagje. Achter in de tuin komt een groene haag.

2-onder-1 kap woning L (# 132, 147, 148 en 149)
Deze 2 onder 1 kapwoning L aan de Splijterij wordt gemetseld in diverse kleuren baksteen en heeft een leuk rond raampje in de voorgevel. De woning is voorzien van een complete, luxe keuken. Zowel op de begane grond als de verdiepingen heeft de woning vloerverwarming.
Op de 1e verdieping zijn 3 grote slaapkamers. De badkamer heeft een ligbad, inloopdouche en een dubbele wastafel. Ook is er een aparte toiletruimte op de 1e verdieping. Nóg een kamer nodig? Op de 2e verdieping kan dat!
In de zijtuin komt een muur te staan en achter de tuin aan de Nijverheidsweg een verhoogde wal met beplanting. Je auto kun je kwijt in de garage met openslaande deuren. Of op de inrit, want daar is nog plaats voor 2 auto's. De garage heeft een extra raam in de zijgevel.

2-onder-1 kap woning XL (# 133 en 146):
Deze 2 onder 1 kapwoning XL heeft een eigen uitstraling door de extra erker en het balkon op de 1e verdieping. Standaard heeft de woning vloerverwarming op de begane grond én de verdiepingen. Aan de tuinzijde is een complete luxe keuken met inbouwapparatuur.
Er zijn 3 grote slaapkamers en een betegelde badkamer op de 1e verdieping met een aparte toiletruimte. De 2e verdieping is makkelijk om te toveren in een volwaardige verdieping met een extra zolderkamer.
De tweekapper XL ligt op een perceel van bijna 320 m2. Je auto's kun je parkeren op je eigen inrit voor de garage met openslaande deuren. Bij de achtertuin van de woning wordt een verhoogde wal met beplanting aangebracht. Aan de zijkant komt een groene haag. Daar hoef je zelf dus al niet meer voor te zorgen.

2-onder-1 kapwoning met extra leefruimte (# 150 en 151):
De naam zegt het al: dit is een woning met extra veel leefruimte. De muur tussen de garage en woonkamer is namelijk weggehaald. Hierdoor loopt je woonkamer aan de achterkant over de volle breedte van het huis.
Deze rode woning heeft een opvallend vertikale raamindeling in de voorgevel. Dit maakt de woning net even anders dan die van de buren. Vloerverwarming en zonnepanelen zijn standaard in deze woning.
Op de 1e verdieping en de zolder zijn deze woningen gelijk aan de 2-onder-1-kap woning met garage. Met 3 slaapkamers, een ruime betegelde badkamer en vrij indeelbare zolder.
In de voortuin komt een groen haagje en plek voor 2 auto's op de inrit. Je kunt via de zijtuin achterom. In de achtertuin komt een verhoogde wal met beplanting. Hier staat ook een houten berging. Maak hier een mooie overkapping aan en je kunt lekker lang buiten zitten.

Vrijstaande villa (#134)
Dit is de enige vrijstaande villa in fase 2 van KVL Dorp. Deze bruine woning biedt lekker veel leefruimte en comfort zoals vloerverwarming op de begane grond en verdiepingen en natuurlijk zonnepanelen op het dak. Leuk detail is het ronde raampje in de voorgevel.
De woning heeft een lichte woonkamer met erker aan de voorkant én zijkant. De luxe keuken mét kookeiland heeft een extra uitbouw zodat je hier een heerlijke leefkeuken van kunt maken.
De 3 slaapkamers, waarvan 1 met een klein balkon, én de vrij in te delen zolderverdieping zorgen voor de nodige ruimte.
Op de inrit kun je 2 auto's kwijt. De garage krijgt traditionele openslaande deuren. Achter de tuin, bij de Nijverheidsweg, wordt door de gemeente een verhoogde wal met beplanting gemaakt.
Ook worden er diverse opties uitgewerkt zoals een tuinkamer of indeling van de zolderverdieping. Zo kun je deze woning helemaal naar jouw wensen maken.

Alle relevante informatie van dit project is terug te vinden op de projectwebsite.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 425.000,- - € 699.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 127 m² t/m 167 m² Inhoud 504 m³ t/m 620 m³ Perceeloppervlakte 292 m² t/m 574 m² Start bouw 31-08-2019 Start Verkoop 10-12-2018 Oplevering 01-06-2020 Aantal kavels 13 Vrij 13 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.