Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Boxtel 5282 SV

Sparrenlaene appartementen

5282 SV Boxtel

Omschrijving

Nog slechts enkele appartementen te koop.
Neem voor meer informatie contact op met één van de makelaars of kijk op de projectwebsite: www.sparrenlaene-appartementen.nl.

WONEN OP NIVEAU!
Op Sparrenlaene zijn al veel woonwensen in vervulling gegaan. Zo’n mooie wijk verdient daarom een spetterende finale. Ter afronding van deze exclusieve villawijk worden aan de rand van...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 325.000,- tot € 725.000,- Gebruiksoppervlakte 91 m² t/m 189 m² Inhoud 0 m³ Start Verkoop 12-09-2019 Aantal kavels 30 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 8
Lees meer

Omschrijving

Nog slechts enkele appartementen te koop.
Neem voor meer informatie contact op met één van de makelaars of kijk op de projectwebsite: www.sparrenlaene-appartementen.nl.

WONEN OP NIVEAU!
Op Sparrenlaene zijn al veel woonwensen in vervulling gegaan. Zo’n mooie wijk verdient daarom een spetterende finale. Ter afronding van deze exclusieve villawijk worden aan de rand van Sparrenrijk binnenkort 30 riante appartementen gerealiseerd. Ruimte, uitzicht, comfort, duurzaamheid, we bruisen van de ideeën, die bijna werkelijkheid worden!

Nog even de feiten op een rij:
De 30 exclusieve nieuw te bouwen appartementen staan in een bijzonder groene en bosrijke omgeving. Met de toepassing van veel glas en de beschikking over een groot terras (variërend van 9m² tot maar liefst 118m²!) heeft iedere bewoner straks een prachtig uitzicht en woon je gevoelsmatig écht in het bos.
De appartementen zijn verdeeld over vier woonlagen en hebben een woonoppervlak tussen de 91m² en 189m² voor het grootste penthouse. Enkele appartementen worden zelfs ingedeeld met drie slaapkamers en/of twee badkamers.

Alle woningen beschikken over 1 of 2 privé parkeerplaatsen en een eigen fietsenberging in de afgesloten en overdekte parkeerkelder. Het toekomstgerichte gebouw wordt gasloos uitgevoerd met de toepassing van vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatie met warmte terugwinning en een eigen warmtepomp. Door slim gebruik van materialen en installaties zijn de appartementen op Sparrenlaene gasloos en door en door duurzaam. Een huis voor nu én voor later.

De verkoopprijzen variëren tussen € 325.000,- en € 725.000,- v.o.n. inclusief volledig afgewerkte badkamer(s).
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 325.000,- - € 725.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 91 m² t/m 189 m² Inhoud 0 m³ Start Verkoop 12-09-2019 Aantal kavels 30 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 8

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.